За нас


  

"ВИДЕОБГ НЕТ" ООД е водеща фирма за продажба и изграждане на системи за видеонаблюдение и сигурност в Южна България. В рамките на шест години имаме изградени над 750 обекта в цяла България, като това ни прави една от водещите фирми в този бранш за областта. Офисът и Шоурума ни се намират в град Смолян, бул.България №65.

Предлагаме пълен набор от услуги - техника за видеонаблюдение и сигурност, поддръжка на камери, изграждане и монтаж на интегрирани системи за сигурност, видеоохрана, всякакви видеове камери от ново поколение на територията на цяла България.

Имаме широка гама от технически средства и компоненти за изграждане на системи за видеонаблюдение като: IP камери, 4 в 1 камери (AHD,TVI,CVI,CVBS) DVR устройства / NVR устройства (цифрови видеорекордери) AVR - 5 в 1 устройства (AHD,TVI,CVI,CVBS,IP), захранвания, кутии, балуни, кабели и аксесоари за видеонаблюдение, с които можем да отговорим на всяко предизвикателство и да задоволим и най-нестандартните изисквания в областта на видеонаблюдението.

Предлаганите от нас решения се основават на индивидуален подход към всеки проект, на базата на Вашите изисквания, ние ще изградим проект за видеонаблюдение, с конкретна система и цени. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване на всеки осъществен от нас проект.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ: