Нашата фирма извършва услуги свързани с Microinvest интеграция към онлайн магазини базирани на OpenCart. Ние се занимаваме с изработката и поддръжката на интернет сайтове и онлайн магазини от 2006 година. Работим с различни CMS и e-Commerce платформи. Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни и без месечни такси/абонаменти. Системите са надеждни и сигурни. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ТУК!

Интеграцията между двете системи се реализира чрез специално приложение – Microinvest Utility Center, отново разработка на Microinvest, което осъществява двупосочен обмен на данни между двата софтуера. Първоначално изградена, комуникацията между двете програми работи отлично и крайният потребител има усещането, че използва единна платформа, която е много лесна за употреба и управление.

Комуникацията между OpenCart и Microinvest Склад Pro позволява въвеждане и поддръжка на база данни само в Microinvest Склад Pro и автоматична синхронизация с електронния магазин. Обменът е двупосочен и изпраща номенклатура, количество, поръчки и продажби за даден период от време.

За осъществяване на комуникацията и обмена потребителят следва да има:

 

Спестете до 30% от разходите за внедряване на системата

При внедряване на система за видеонаблюдение разходите за труд заемат значителна част от общите разходи. В случай на относително евтини HD аналогови системи, разходите за труд могат да съставляват половината или дори повече от половината от общите разходи, тъй като инсталацията за всяка точка трябва да бъде проектирана и изпълнена ръчно. Фактът, че всяка камера трябва да бъде захранва независимо или с централно захранване. В резултат на това изпълнителите и монтажниците непрекъснато търсят начини за намаляване на разходите за труд, за да увеличат ефективността и печалбите. Те обаче са изправени пред редица предизвикателства:

1. Ако камерите се захранват независимо, всяка точка трябва да бъде проектирана и конфигурирана с 220v захранване, щепсели и кабели. В сценарии, които изискват относително голям брой устройства, това значително увеличава разходите и работното натоварване и трябва също така да се осигури лесна поддръжка след монтажа на всяка една точка.

2. Дори ако камерите се захранват от централизирано захранване, всяка точка все още изисква допълнителен работа по окабеляването. В същото време, ако се използват некачествени материали или разстоянието на предаване на мощност е твърде голямо, това може да доведе до увеличаване на спада на напрежението, в резултат на което захранване не може да задоволи изискванията на устройството за нормална работа.

Ето тук идва момента на технологията HDCVI PoC (Power over Coax) разработена от DAHUA Technology която доставя захранване на камерите по един и същ коаксиален кабел, използван за предаване на видео. Това елиминира допълнителни работи, инсталиране и поддръжка, изисквани от независимите захранвания на камерата, позволявайки на изпълнителите, монтажниците и крайните потребители да спестят от труд и разходи.

HDCVI PoC технологията е хибридизация на традиционен HDCVI сигнал (включително видео, аудио и контролни сигнали) и източник на захранване, позволяващ предаване на данни и мощност по един коаксиален кабел. Тази технология постига прякото захранване на устройствата на камерата от устройства за съхранение или PoC предаватели чрез коаксиален кабел. Камерите, свързани през PoC, не изискват допълнителни източници на захранване, както в традиционните аналогови системи.

HDCVI PoC технологията осигурява захранване по коаксиален кабел на разстояния до 400 метра. Той също така поддържа камери с номинална мощност до 12W, което позволява HDCVI PoC камерите да поддържат напълно моторизирано увеличение и по-дълги IR обхвати. Разделителните способности и максималната консумация на енергия за определени разстояния на предаване, поддържани от HDCVI PoC, могат да се видят в таблицата по-долу.

Създаване на онлайн магазин, Изработка на онлайн магазин

Електронната търговия все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на електронната търговия е добре работещият онлайн магазин. Почти всеки може да създаде някакъв електронен магазин, но клиентите днес искат повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи. Работим с ентусиазъм, креативност и професионализъм.

Нашата фирма се занимава с изработката и поддръжката на интернет сайтове и онлайн магазини от 2006 година. Работим с различни CMS и e-Commerce платформи. Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.

Преимущества на e-Commerce платформите:
 • много ниска цена
  Сравнително ниска цена спрямо създаването на персонализирана (custum) платформа, единствения по-скъп елемент е да се изработи дизайн или да се закупи и настрои готов такъв. По изискване на клиента може да се изработи или закупи дадена функционалност/модул.
 • наличие на готови дизайни (теми/темплейти) и плъгини
  За всяка от популярните платформи има огромно разнообразие от готови дизайни и плъгини, разширяващи функционалността. Всичко обаче си има цена и тези, които са качествени не са безплатни.
 • пълен контрол върху процеса
  При тези системи имате пълен контрол, може лесно да добавяте, редактирате и настройвате категории, продукти, производители, доставчици, валути, езици, продуктови рейтинги, продуктови коментари, множество интеграции на популярни банкови услуги, спедиторски компании и методи за плащане.
 • възможност за доработки 
  Ако имате нужда от дадена доработка, ние винаги сме на среща. Всяка от тези платформи е с отворен код, и допълването на функционалности са абсолютно възможни.
Ориентировъчен бюджет:

e-Commerce платформа
Ако се спрете на този вариант с готова система, необходимият бюджет за това започва от 980 лв. без вкл. ДДС
В тази цена ще получите добра визия, с адаптивен дизайн, както и основните функционалности на платформата. Ако се наложи да се създават отделни функционалности и допълнителни модули, общата сума може да достигне 2500-3000 лв. без вкл. ДДС

Персонализирана (custum) платформа
Ако изберете този вариант имаме най-широките граници за бюджета, но също така и най-разнообразни показатели както по отношение на функционалности, така и за дизайн, поддръжка, сигурност.

С варианта за магазин по поръчка имате най-голяма свобода и бихте могли да получите оптимален резултат, но за да се случи това, е необходимо добре да направите своето проучване, а също така и ясно да дефинирате от какво имате необходимост за вашия онлайн магазин, на тази база ще може да се даде конкретна цена. Необходим стартов бюджет: 5000 лв. без вкл.ДДС

Връзка с Нас:  www.sbd.bg  | office@sbd.bg

 

 

Премахване на термин: разкодиране на записващо устройство разкодиране на записващо устройствоНие ще Ви помогнем да  си върнете администраторските права на DVR / NVR / IP камери. Предлагаме услуги свързани с премахването на пароли в следствие на забравяне или поставени по невнимание. Поддържат се повечето марки и модели DVR-и и NVR-и. Цените за този тип услуга са различни за всеки модел и варират в диапазона от 50 до 80 лв., като зависи преди всичко от сложността и времето необходимо, за да се извърши манипулацията.Технологичното време необходимо за извършването на услугата в повечето случаи е от 1 до 3 работни дни. За повече информация и запитвания може да се свържете с нас: тел. 0877 33 11 155 | www.videobg.net | office@videobg.net

 

5 мегапискелови камера

Имаме честта да Ви информираме, че нашата фирма винаги е в крак с иновациите и по тази причина ние започваме работа само с 5 мегапикселови камери и такива с по-висока резолюция. Понеже винаги сме се стараели да предлагаме на нашите клиенти най-добри цени, като комплимент към Вас камерите от 5 мегапиксела ще се предлагат на цената на 2 мегапикселовите.

Соларна IP 4G камера за лов

Соларна IP 4G камера Автономна 4G IP камера СЪС СОЛАРНО ЗАХРАНВАНЕ

 

Ние от „ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД предлагаме на вашето внимание последно поколение СОЛАРНИ IP камери със собствено  автономно захранване, които изпращат снимки и могат да бъдат гледани на живо, посредством вградения модул за СИМ карта, дори в гората, без да се нуждаете от реален IP адрес. Може да се използват и на места, които не са свързани към електропреносната мрежа като различни стопански постройки и дворове, вили, ниви с насаждения, каравани, обекти в отдалечени местности и доста други. Не изисква усилия, за да наблюдавате всичко, което се случва там чрез специално разработено приложение за всеки вид телефони.

Много наши колеги и хора, които не се занимават професионално с монтаж на камери, продават евтини решения за соларни камери, които НЕ са тествани и не работят добре, част от проблемите на които се натъкваме, е че консумацията на енергия е по-голяма от предвидения панел за зареждане на батериите,  други модели пък не разполагат с голям капацитет на батерии, което също е проблем. Много от обявите на сходни модели в интернет са с не коректна информация от типа – „нощно виждане до 50/60м!“ и „4х оптично приближаване!“.

Ние ще Ви предложим три варианта, които са тествани и работят стабилно:

 • Корпусна камерата (с 3 соларни панела)  разполага с вход за 4 бр. акумулаторни  батерии тип 18650 и има ултра ниска консумация на енергия с интелигентна енергоспестяваща функция. За разлика от предшествениците си, на които не достигаше достатъчно енергия за зареждане на батериите (1бр. слънчев панел), при този модел камерата е снабдена с цели 3 бр. слънчеви панела на корпуса си. Добавени са още микрофон и говорител (двупосочно аудио). В допълнение на това, има възможност за съхранение на информация посредством SD карта памет, както и модул за SIM карта, чрез който може, в реално време, да се наблюдава видео от всяка точка на света. Качество на изображението е способност 1920х1080 (FULL-HD). Ефективното разстояние за нощно виждане е 15 метра. Нивото на водоустойчивост е IP67. На този етап камерата работи САМО в 4G мрежа. Гаранция на продукта – 12 месеца. За техническа характеристика може да разгледате ТУК.

 

 • Корпусна камерата (с 1 панел) вградена литиева батерия 10Ah/4.25V с два режима на работа; соларен фотоволтаичен панел 5W; Вградена памет 8GB eMMC в допълнение на това, има възможност за съхранение на информация посредством SD карта памет до 256GB, Разполага с модул за SIM карта, чрез който може, в реално време, да се наблюдава видео от всяка точка на света. EXIR технология с обхват до 30м. (Нощно виждане)  Качество на изображението е с висока разделителна способност  4МП (2688×1520@12.5 кад/сек). фиксиран обектив 4 мм (хоризонтален ъгъл 83.7°);. Вграден PIR детектор за движение (обхват до 10м); вграден микрофон и говорител;. Гаранция на продукта – 24 месеца. За техническа характеристика може да разгледате ТУК.

 

 • PTZ камерата разполага с вход за 6 бр. акумулаторни батерии тип 18650 и има ултра ниска консумация на енергия с интелигентна енергоспестяваща функция и PIR сензор с обхват 12 метра.Разполага с 4х оптично увеличение! Добавени са още микрофон и говорител (двупосочно аудио). Градуси на въртене: 355° -хоризонтал, 120° – вертикал. Има възможност за съхранение на информация посредством SD карта памет, както и модул за SIM карта, чрез който може, в реално време, да се наблюдава видео от всяка точка на света. Качество на изображението е е 1920х1080 (FULL-HD). Ефективното разстояние за нощно виждане е 30 метра. Нивото на водоустойчивост е IP67. На този етап камерата работи САМО в 4G мрежа. Гаранция на продукта – 12 месеца. За техническа характеристика може да разгледате ТУК.

 

Цена на корпусна камера (3 панела) с предварителна заявка: 480.00 лв. без вкл. ДДС (При липса на количества – време за доставка 14 до 20 работни дни!) За техническа характеристика може да разгледате ТУК.

Цена на PTZ ( въртяща) камера с предварителна заявка:  570.00 лв. без вкл. ДДС (При липса на количества – време за доставка 14 до 20 работни дни!) За техническа характеристика може да разгледате ТУК.

Цена на корпусна камера с  1 панел:  870.00 лв. без вкл. ДДС (Време за доставка 2 до 3 работни дни!) За техническа характеристика може да разгледате ТУК.

За контакти:

www.videobg.net

тел: 0877 33 11 15

 

 

Една от водещите фирми в южна България, наложила се на пазара от 2015 година, свързана с проектиране, изграждане и монтаж на всякакъв тип системи за видеонаблюдение е ВИДЕОБГ НЕТ ООД. За този период фирмата има изградени над 300 обекта в страната, като е доказала името си, изграждайки цялостни комуникационни проекти и интегрирани системи за сигурност, както за частни лица и фирми, така и по обществени и европейски поръчки. ВИДЕОБГ НЕТ ООД разполага с широка гама от всякакъв тип системи за видеонаблюдение и сигурност за частни лица, търговски обекти, жилищни сгради и комплекси. Високата квалификация и отличната комуникация с клиентите са едни от отличаващите ни характеристики. Ние Ви гарантираме качествена техника с гаранция и добър сервиз.

Може да сте сигурни, че с ВИДЕОБГ НЕТ ООД вашият обект е в сигурни ръце!

Контакти със нас: www.videobg.net  тел: 0877 33 11 15

13 години създаваме УСПЕШНИ САЙТОВЕ 🙂

SBD Уеб Дизайн Студио се занимава с изработката и поддръжката на интернет сайтове от 2006 година. През 2014г. става част от групата на „ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД. Понастоящем компанията предлага услугите си и в градовете – Асеновград, Благоевград, Кърджали, Кюстендил, Хасково, Смолян, Пловдив, Пазарджик и Приморско, като основни услуги, с които се занимава фирмата са създаването на уеб сайтове, интернет реклама, проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Извършва услуги свързани със заснемане и създаване на виртуални разходки. Предоставя възможности за реализация на цялостни комуникационни проекти.

"Проектиране, изработка и поддръжка на уеб сайтове в град Пловдив и Смолян

Чрез нашата помощ Вие ще можете да рекламирате предлаганите от Вас продукти или услуги на атрактивни цени. Целта, основна за нас, е да предложим на българския пазар уникален микс от качество и цена при изработването на уеб сайт. Чрез това успешно съчетание осигуряваме перфектен избор на онези, които търсят присъствие в Интернет на умерена цена, но и не правят компромис с вида на сайта си.
От първия до последния стадий на изработката на един сайт, ние ще работим заедно с Вас, за да могат страниците ви максимално ефективно да демонстрират дейността Ви.

Връзка с Нас:  www.sbd.bg  | office@sbd.bg

„ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД извършва проектиране и изграждане на системи за контролиране на достъп и   отчитане на работното време на служителите като за целта се използват възможностите на биометрични и самостоятелни терминали за контрол.

Предимството на самостоятелните системи е независимостта от комуникация с компютър. Те са снабдени с клавиатура или мастер карта (главна), с помощта на които могат да се направят нужните настройки и да се въвеждат и изтриват нови и стари картопритежатели. Всички контролери със серийна комуникация могат да се включат в компютърната мрежа с помощта на външен LAN конвертор. Приложението на автономните системи е изключително широко – може да се използват в обекти с глобално значение за сигурността, за охрана на складове, цехове,частни домове, офиси, а също така и за осъществяване на контрол върху работното време, отсъствията и редовността на графика на персонала.

Биометричните терминали за контрол на достъп и работно време отчитат присъствието на служителите и работниците и с тях може да бъде контролирано влизането на определени лица в определени обекти и помещения. Приложими са за фирми и предприятия, където мениджърите желаят да могат да правят различни справки: дневни, месечни, годишни; за моментното състояние на присъствията – справка за наличен персонал; справка за персонал, разпределен по отдели; справка за изработени часове; отсъствия, закъснения, извънредни часове, командировки, неспазване на работното време и др. ВИДЕОБГ НЕТ ООД осигурява на своите клиенти всички компоненти, необходими за пълното изграждане на система за контрол на достъп и отчитане на работно време.

За повече информация: www.videobg.net | телефон: +359 877 33 11 15

videobg ltd

„ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД предлага гъвкави абонаментни планове за техническа поддръжка и обслужване на камери и системи за видеонаблюдение, съобразени с нуждите и изискванията на всеки един клиент. За нас индивидуалният подход към клиента е от изключителна важност, затова и ценообразуването за абонаментна поддръжка се определя и договаря след предварителен разговор. Ние ще вземем в предвид вида на вашата система, начина на работа, броя на обслужваните устройства и обекти, както и всички ваши потребности и изисквания, и ще изготвим взаимноизгодна оферта за абонаментен план за техническа поддръжка. За контакти: 0877 33 11 15. Може да разгледате продуктите в нашия уебсайт: www.videobg.net

Осигурете сигурност и спокойствие за Вас и Вашият бизнес.