ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Електронната търговия все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на електронната търговия е добре работещият онлайн магазин. Почти всеки може да създаде някакъв електронен магазин, но клиентите днес искат повече от това. Ние разполагаме със знанието, опита и инструментите, за да ви помогнем в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи. Работим с ентусиазъм, креативност и професионализъм.

Нашата фирма се занимава с изработката и поддръжката на интернет сайтове и онлайн магазини от 2006 година. Работим с различни CMS и e-Commerce платформи. Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.

Преимущества на e-Commerce платформите:
 • много ниска цена
  Сравнително ниска цена спрямо създаването на персонализирана (custum) платформа, единствения по-скъп елемент е да се изработи дизайн или да се закупи и настрои готов такъв. По изискване на клиента може да се изработи или закупи дадена функционалност/модул.
 • наличие на готови дизайни (теми/темплейти) и плъгини
  За всяка от популярните платформи има огромно разнообразие от готови дизайни и плъгини, разширяващи функционалността. Всичко обаче си има цена и тези, които са качествени не са безплатни.
 • пълен контрол върху процеса
  При тези системи имате пълен контрол, може лесно да добавяте, редактирате и настройвате категории, продукти, производители, доставчици, валути, езици, продуктови рейтинги, продуктови коментари, множество интеграции на популярни банкови услуги, спедиторски компании и методи за плащане.
 • възможност за доработки 
  Ако имате нужда от дадена доработка, ние винаги сме на среща. Всяка от тези платформи е с отворен код, и допълването на функционалности са абсолютно възможни.
Ориентировъчен бюджет:

e-Commerce платформа
Ако се спрете на този вариант с готова система, необходимият бюджет за това започва от 980 лв. без вкл. ДДС
В тази цена ще получите добра визия, с адаптивен дизайн, както и основните функционалности на платформата. Ако се наложи да се създават отделни функционалности и допълнителни модули, общата сума може да достигне 2500-3000 лв. без вкл. ДДС

Персонализирана (custum) платформа
Ако изберете този вариант имаме най-широките граници за бюджета, но също така и най-разнообразни показатели както по отношение на функционалности, така и за дизайнподдръжкасигурност.

С варианта за магазин по поръчка имате най-голяма свобода и бихте могли да получите оптимален резултат, но за да се случи това, е необходимо добре да направите своето проучване, а също така и ясно да дефинирате от какво имате необходимост за вашия онлайн магазин, на тази база ще може да се даде конкретна цена. Необходим стартов бюджет: 5000 лв. без вкл.ДДС

Връзка с Нас:  www.sbd.bg  | office@sbd.bg

Добави коментар

Тест за сигурност