За нас

  

"ВИДЕОБГ НЕТ" ООД е фирма, която се занимава с  проектиране, изграждане и монтаж на камери и системи за видеонаблюдение от 2015 година. В рамките на три години имаме над 170 изградени обекта в южна България, като това ни прави една от водещите фирми в този бранш за облсатта. Офисът / Шоурума ни се намериа в град Смолян, бул.България №65.

Предлагаме пълен набор от услуги (видеонаблюдение, видеоконтрол, видеоохрана, всякакви видеове камери от ново поколение) на територията на цяла България.

Имаме широка гама от технически средства и компоненти за изграждане на системи за видеонаблюдение като: камери, DVR устройства NVR устройства (цифрови видеорекордери), DVR платки, обективи, балуни, кабели и аксесоари за видеонаблюдение, с които можем да отговорим на всяко предизвикателство и да задоволим и най-нестандартните изисквания в областта на видеонаблюдението.

Предлаганите от нас решения се основават на индивидуален подход към всеки проект, на базата на Вашите изисквания, ние ще изградим проект за видеонаблюдение, с конкретна система и цени. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване на всеки осъществен от нас проект.