„ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД извършва проектиране и изграждане на системи за контролиране на достъп и   отчитане на работното време на служителите като за целта се използват възможностите на биометрични и самостоятелни терминали за контрол.

Предимството на самостоятелните системи е независимостта от комуникация с компютър. Те са снабдени с клавиатура или мастер карта (главна), с помощта на които могат да се направят нужните настройки и да се въвеждат и изтриват нови и стари картопритежатели. Всички контролери със серийна комуникация могат да се включат в компютърната мрежа с помощта на външен LAN конвертор. Приложението на автономните системи е изключително широко – може да се използват в обекти с глобално значение за сигурността, за охрана на складове, цехове,частни домове, офиси, а също така и за осъществяване на контрол върху работното време, отсъствията и редовността на графика на персонала.

Биометричните терминали за контрол на достъп и работно време отчитат присъствието на служителите и работниците и с тях може да бъде контролирано влизането на определени лица в определени обекти и помещения. Приложими са за фирми и предприятия, където мениджърите желаят да могат да правят различни справки: дневни, месечни, годишни; за моментното състояние на присъствията – справка за наличен персонал; справка за персонал, разпределен по отдели; справка за изработени часове; отсъствия, закъснения, извънредни часове, командировки, неспазване на работното време и др. ВИДЕОБГ НЕТ ООД осигурява на своите клиенти всички компоненти, необходими за пълното изграждане на система за контрол на достъп и отчитане на работно време.

За повече информация: www.videobg.net | телефон: +359 877 33 11 15

videobg ltd

„ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД предлага гъвкави абонаментни планове за техническа поддръжка и обслужване на камери и системи за видеонаблюдение, съобразени с нуждите и изискванията на всеки един клиент. За нас индивидуалният подход към клиента е от изключителна важност, затова и ценообразуването за абонаментна поддръжка се определя и договаря след предварителен разговор. Ние ще вземем в предвид вида на вашата система, начина на работа, броя на обслужваните устройства и обекти, както и всички ваши потребности и изисквания, и ще изготвим взаимноизгодна оферта за абонаментен план за техническа поддръжка. За контакти: 0877 33 11 15. Може да разгледате продуктите в нашия уебсайт: www.videobg.net

Осигурете сигурност и спокойствие за Вас и Вашият бизнес.

 

автономно видеонаблюдение

В последно време получаваме доста запитвания за изграждане на видеонаблюдение на места които не са свързани към електропреносната мрежа като различни стопански постройки и дворове, ниви с насаждения, каравани, обекти в отдалечени местности и доста други. Много от нашите колеги копират статии един от друг и предлагат не добре изчислени и може би не толкова добре работещи системи, няма да се впускаме в подробности за да доказваме защо сме прави, ние ще Ви изложим и представим нашата интерпретация на „Система за видеонаблюдение със соларно (автономно) захранване“ която сме монтирали многократно и знаем че работи стабилно.

Системата се състои от:
1бр. Метална кутия IP65, размер (ШхВхД) – 400 x 500 x 200 mm;
1бр. Соларен Панел Поликристал 160W, 12V, 8.5A ;
1бр. Контролер 12V 10А, кабели+конектори;
1бр. AGM АКУМУЛАТОР за соларна система 12V 55A;
1бр. IP Камера 2mpx (4 диода, 30м нощно виждане) с карта памет до 64GB! (картата с памет се предоставя от клиента.);
1бр. 3G рутер – за отдалечено наблюдение през телефон (сим картата се предоставя от клиента.);

Конфигурацията е достатъчна да захрани и осигури нормална работа на системата от 3 облачни дни (72 часа) без проблем. По желание на клиента може да се добави модул за контрол на захранването (включване и изключване) на системата. + 90.00лв. без вкл. ДДС

Цена на системата 980.00лв. без вкл. ДДС

Може да посетите сайта ни : www.videobg.net или да се свържете със нас за повече подробности: +359 877 33 11 15

*В посочената система не са включени цени за монтаж и настройки, транспортни разходи, както и  стойка за соларният панел и стълб, който е по избор на клиента, обикновено използваме стълб с размери 4.50м. (височина) и диаметър от ф50 до ф90.

автономно видеонаблюдение автономно видеонаблюдение

автономно видеонаблюдение

В България има порочната практика да се възпитават децата с насилие и страх. Това не само, че са стари но и методи, които бележат децата ни за цял живот. С тези методи няма какво друго да очакваме, освен агресори, побойници и „хиперактивни“ деца.

Най-уместното решение в тези случай е инсталирането на система за видеонаблюдение. Целта ни е повече контрол в детските ясли и градини чрез поставянето на записващи камери във всяка една точка на заведението! Eто защо ние от  „ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД  предлагаме най-подходящите решения на ниски цени за конкретните изисквания,  може да ни откриете на адрес: Бул.България №65, град Смолян, телефон за връзка: 0877 33 11 15. и на уебсайтwww.videobg.net

Допълнителните настройки на камерите DVC®  AHD чрез OSD менюто преди това бяха направени чрез джойстик, който се намира на свързващия кабел на камерата. За да се улесни достъпа до настройките на камерата, се използва нова управляваща технология чрез коаксиален кабел (COC – Control Over Coax). По този начин не е необходимо физически достъп до видеокамерите DVC® AHD ,за да се достигне до джойстика, тъй като настройването се извършва на DVC® AHD рекордер чрез същия кабел, който носи видео сигнала, което значително опростява използването на системата за видеонаблюдение.

XVR 5in1

XVR 5in1

  • По-висок клас, подобрени характеристики
  • Smart H.264+ – спестява до 70% bandwidth & storage
  • Penta-brid – HDCVI / AHD / TVI / CVBS / IP
  • Интелигентни функции /IVS/ – Tripwire; Intrusion;Missing/Abandon object; Face Detection
  • Alarm integration
  • ONVIF

www.videobg.net – Проектиране, монтаж и настройки на видеонаблюдение от ново поколение.


Всеки работодател има желание да предотврати евентуални кражби, злоупотреби или неуместно поведение от страна на персонала във своята фирма. Най-уместното решение в тези случай е инсталирането на система за видеонаблюдение на работното място. Една охранителна система би защитила вашият бизнес от бъдещи загуби, но най вече би ви дала реална представа за отношението на вашите служители към задълженията им.

Наскоро правителството прие няколко изменения в Наредба № 1 за контрола и опазването на горските територии. Те бяха публикувани в брой 79 на Държавен Вестник. Oт 01.01.2016г. по чл. 206 от Закона за горите /ЗГ/, всички обекти, в които постъпва, преработва се, или от които се експедира дървесина са задължени да се оборудват със система за постоянно видеонаблюдение, която да отговаря на определени изисквания.

Полицията вече все по-често  предписва изграждане на КАЧЕСТВЕНО видеонаблюдение за охраната на училищата, заведения, държавни институции  и др., ето защо ние от  „ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД  предлагаме най-подходящите решения на ниски цени за конкретните изисквания на всеки един клиент.

Лицата, изградили система за видеоконтрол, ще получават сертификат или удостоверение, че същата съответства на изискванията предписани от полицията или съответните органи . Mоже да ни откриете на адрес: Бул.България №65, град Смолян, телефон за връзка: 0877 33 11 15. и на уебсайтwww.videobg.net

cctv1
Аналоговото видеонаблюдение е известно под името CCTV (closed-circuit television). Картината се предава по коаксиален кабел, свързващ камерата и записващото устройство. Стандартно, картината се изобразява на монитор, свързан със записващо устройство.

Разделителната способност на аналоговите камери за видеонаблюдение се измерва в хоризонтални телевизионни линии – стандартно 480 TVL, 540 TVL, 700 TVL, 800 TVL, 900 TVL и 1000 TVL. Разнообразието по други параметри е голямо: куполни, раменни, пластмасови или метални, с фиксиран или варифокален обектив, със или без инфрачервена подсветка.

В аналогова система за видеонаблюдение, видеорекордера – DVR (може да e съответно 4-, 8-, 16- и 32- канален) е важно устройство и без него потребителят не може да има директен достъп до отделните камери за видеонаблюдение.

След получаване на аналогов видео сигнал от камерите, DVR-а преобразува аналоговия сигнал в цифров, компресира, след което съхранява компресирано видео на твърди дискове. Освен това, DVR има различни режими на запис, включително пълно работно време, график, детекция на движение и алармено събитие. DVR-а може да се свърже с мрежата чрез RJ45 интерфейс.

Когато се разпространява по интернет, видеото за всички камери се предава като един поток (един IP адрес). Следователно, не е много ефективен. Аналоговите продукти са най-бюджетното решение за изграждане на системи за видеонаблюдение, но технологията е вече почти излязла от употреба.

Аналогова или IP камера за видеонаблюдение

IP камера за видеонаблюдение

IP (Internet Protocol) камерата осигурява по-високо качество на изображенията с мегапикселна резолюция 1.0 MP, 2.0 MP, 3.0 MP, 5.0 MP, 6.0 МР, 8.0 MP и има вградени процесор, сензор за изображения и IR филтър, който помага да заснемате чисти изображения с вярно възпроизвеждане на цветовете.

IP камерата разполага с детектор за движение, който позволява на потребителя да се информира за подозрителни действия около наблюдаваните области. Като се комбинира това със сложните режими на запис и с възможността за уведомяване със съобщение или имейл, ще получите бдителна охрана, която се грижи за сигурността на вашия дом или бизнес денонощно.

Оторизираните потребители могат да получат достъп до IP камера от всяка точка на света чрез интернет, да гледат видео на живо или записани кадри чрез компютър, смартфон или таблет. Стандартната IP камера включва захранващ кабел и един Ethernet (RJ45) порт, като някои мултифункционални камери имат по-богат интерфейс, включващ аудио вход /изход, алармен вход /изход, слот за Micro-SD карта или BNC изход. Преди монтаж е много важно да се избере подходящата IP камера според инсталационната среда:

• Раменна камера – предоставя възможност за наблюдение от по-голямо разстояние;
• Куполна камера – с компактен размер и естетичен дизайн, което позволява лесно да се слее с вашия интериор;
• Камера Fisheye/панорамна гледка – осигурява панорамна гледка на вашия район на 180° или 360°;
• Пластмасова – за вътрешна употреба или метална – вандалоустойчива;
• С фиксиран или варифокален обектив – решаващо значение за ъгъла на виждане на камерата и съответно за размера на наблюдаваното пространство;
• PTZ куполна камера – идеален избор за наблюдение на голяма площ, потребителят има възможност да следи и да се фокусира върху детайлите.

За разлика от аналоговата система, IP камерата сама улавя изображенията, веднага ги преобразува в цифров сигнал, компресира ги с H.264 формат, след което ги излъчва по мрежата. По отношение качеството на изображението – IP камерата осигурява много по-високо качество на картината и кристално ясни изображения с по-висока разделителна способност.

Мрежовият видеорекордер – NVR служи за да записва видео и да управлява IP камери, като основната разлика е, че видеозаписите са цифрови и NVR-а не трябва да компресира видеото.
От известно време на пазара вече излезнаха камери и записващи устройства с компресия h.265, вижте предимствата им, според производители.

3188613002_1704947384

Разликите при компресия h.265 е че прави до 40% по малки записи в сравнение с  h.264 с по-малък битрейт, което е в плюс ако интернет връзката е по-бавна, при това без да се разваля качеството на картина, дори нещо повече – контраста и цветовете са със една идея по-добри.

 

4-0MP-Auto-Zoom-lens-2-8-12mm-advanced-H-265-H-264-Hi3516D-FULL-HD

„ВИДЕОБГ НЕТ“ ООД става водеща фирма за изграждане на видеонаблюдение от ново поколение в южна България. Фирмата има десетки изградени обекти в градовете – Смолян, Кърджали, Хасково, Асеновград, Благоевград, Сандански, Кюстендил, Девин, Доспат, Сърница по този начин нашата фирма се нарежда сред фаворитите за проектиране и монтаж на системи за видеоконтрол и сигурност. За по-малко от година ние имаме реализирани повече от 70 обекта в цяла България. Разполагаме с най-ново поколение цифрови камери, което е ключа към успеха ни. Винаги може да ни откриете на адрес: Бул.България №65, град Смолян, телефон за връзка: 0877 33 11 15. и на уебсайт: www.videobg.net

videobg.net

videobg.net